Projekat sprovodi iSerbia.rs

O nama

Home
O nama
Moj prvi sajt sprovodi:

Prijavite se na našu mejling listu za najnovije konkurse:

o nama

Ko smo mi?

Projekat MPS je pokrenulo udruženje građana iSerbia. iSerbia je omladinsko udruženje građana, osnovano u decembru 2011. godine, nastalo sa idejom da pomogne pojedincu ali i celom društvu. Zvuči kao preveliki „zalogaj“ ali naše ambicije su takođe velike! Suočeni smo sa poražavajućim podacima o stopi nezaposlenosti mladih ljudi, „odlivu mozgova“, stalnom naglašavanju potrebe za kontinuiranim obrazovanjem i usavršavanjem, za sticanjem teorijskog ali i praktičnog znanja. Na sve te izazove iSerbia odgovara odlučnom akcijom – svojim projektima! 

U svemu što radimo vodimo se ključnim vrednostima naše organizacije, a to su inovativnost, fokus na rešenja, održivot i saradnja. Zahvaljujući tome i neumornom radu, PC Press je u januaru 2013. godine iSerbia portal uvrstio u 50 najboljih u Srbiji, a među top 5 najboljih u kategoriji „Obrazovanje i nauka“! 

iSerbia projekti: 

U našim projektima je do sada na neposredan način učestvovalo nekoliko hiljada mladih ljudi. Osim projekta Moj prvi sajt, iSerbia sprovodi i projekte kao što su Portal iSerbiaSrbija na veziiAkademijaStudentsko rangiranje fakulteta, i drugi. Više o navedenim projektima možete naći klikom na ime ili preuzimanjem naše prezentacije.

Ciljevi iSerbia:

• Podizanje kapaciteta mladih u edukativnom i poslovnom pogledu 
• Promocija uspešnih mladih ljudi u Srbiji 
• Povezivanje preduzetnika, stručnjaka i institucija u Srbiji sa dijasporom 
• Edukovanje mladih o inovativnim načinima privređivanja, razvijanja biznisa, unapređenja rada u različiitm sektorima, i pružanje podsticaja umrežavanju i saradnji 
• Podsticaj unapređenju visokoškolskog obrazovnog sistema u Srbiji

Neka vas naš rad informiše, inspiriše, i motiviše! !

Kontakt informacije:

Skype: iserbia_office
+381 11 36 11 231
+381 62 777 244
office@iSerbia.rs
Bul. Zorana Đinđića 35a, Beograd